2011/01/27

Ehe!

Tesadüfler beni tekrardan getirdi buraya. Uzun zamandır "artık yazma zamanı geldi" diyordum ama üşengeçliğin allah belasını versin. Geçenlerde yaklaşık 2-3 aydır görmediğim 3 insanı aynı gün gördüm. "Telefonların niye kapalı?" sorusunu fazlasıyla duydum o gün. Aslında genel olarak duyuyorum. Telefonum bozuldu ağbi benim suçum yok. "Niye telefon almıyorsun?" diye sormayın sakın. Nedenini bilmiyorum ama mutluyum yahu. Telefonsuz hayat çok güzelmiş. Ben çok sevdim.

Bayaa olmuş yazmayalı yea! Şimdi farkettim. Bu süre zarfında ben pek eğlendim canlar. Çok güzel insanlarla tanıştım. Hayatımı değiştirdim. Bildiğin değiştirdim yea. Kadıköy artık benim için çoook uzak bir anı gibi mesela. Haa gidiyorum yine ama değişti sanki. "Öehh" diyerek çıkıyorum evime atıyorum kendimi.

Yazın teptiğim bütün fırsatlar yeniden karşıma çıktı bu süre içinde. Hemen atladım tabii. Hayallerimin bir kısmını gerçekleştirdim. Geriye 1-2 tane kaldı. Onlar içinde vakit var. En mutlu olduğum kısım "Değişmişsin" lafını duymak. Tabii bu lafı beni çok iyi tanıyanlar söyleyebiliyor sadece. Ama olsun.(: Bu 2 ay boyunca bir çok yanlıştan son anda döndüm. Ama dönebildim en azından. Eskiden dilimden düşürmediğim "sonuna kadar savaşırım" lafını artık kullanmaz oldum. Güzel oldu güzel.

12 yorum:

Angel dedi ki...

Bacımmm Yüzünü Gören Cennetlık Yahuu Hos Geldınn Beaa Ne Güzel Degısıklıkler İyidir :D

oltaignesiyim dedi ki...

Valla öyle oldu biraz. İyidir iyi. Değişiklikler candır.(:

Angel dedi ki...

Evtt :D

FrostyMab dedi ki...

2'sinde dönüyorum, bir zahmet dönmeden önce ulaş bana! (Anlatacak milyon tane şey birikti. Dön banaaaa, döööön :)))

oltaignesiyim dedi ki...

FrostyMab Bebeğim nasıl ulaşacağım sana. Telefon yok, internete az giriyorum. ): Ama en kötü ihtimalle 2'sinde kapına dayanırım(:

FrostyMab dedi ki...

Of Şiva yaa! Tamam neyse dönünce çok yoğun olacağım, doğum da var -eneeee cidden kız kardeşim olacak!! ve benim okulda da çok işim var, ama 2'sinde akşam geliyorum. Evde olacağım. Bizde kalabilirsin istersen. Sonraki günler nerede kalacağım bilmiyorum çünkü :) Herkes beni bekliyor :)))

-Ayrıca çok özlediiiiiiiiim!

oltaignesiyim dedi ki...

FrostyMab 2'sinde sizdeyim o zaman. Başka türlü göremeyeceğiz seni belli oldu.(:

Kelebek dedi ki...

Yahu! Geçtiğimiz günlerde seni ne kadar merak etmiş olduğumu tahmin edemezsin, ne twitterda gördüm ne bloguna yazdın ne msjlarıma cevap verdin ve endişe ettim doğal olarak ki şimdi burdaymışsın oh ne güzel!

FrostyMab dedi ki...

Yihuuu :))) Siparişin var mı?

oltaignesiyim dedi ki...

Kelebek Burdayımmmmmm.(:

oltaignesiyim dedi ki...

FrostyMab Yok beybi.(:

Penny Lane dedi ki...

Çok sevindim senin adına Şiv'a.. Özlettin kendinii, ihmal etme burayııı.