2010/10/23

Cumartesi günü böyle geçmemeli!

"Allaaaah!" diye bağırarak attım kendimi sokağa. Dışarı çıkmak zorundaydım çünkü Fransızca kursum vardı. Bahanem hazır tabii.(:

Kurs bitti ama Şiv'a durmaz.
"Bir filtre kahve içem kendime gelem yeaa" diyerek oturdum kafeye. Sigara içiyorum yaa, Allah kahretsin! Dışarıda oturup kahve-sigara-kitap keyfi yapayım dedim. Demez olaydım. Bir taraflarım fena dondu.
Ellerim morardı, okuduğum kitabı anlamadım, sigaranın tadı yoktu, kahveye fazla şeker atmışım... Kısacası orada oturduğum 2 saat işkence oldu bana. "Kalksaydın lan!" demeyin sakın. İnatla keyif almaya çalıştım resmen. Haa! Bir halt olmadı.
Kalktım anneanneciğime gideyim dedim. Evde olmadığını biliyordum ama nasılsa anahtar var yeaa.

İşin aslı öyle değilmiş.
Anahtarı soktum. Lan! Dönmüyor. Oturdum merdivenlere radyo dinlemeye başladım telefonumdan. Aldırma gönüüül aldırmaaaaa diye bağırıyor amcam. Birden hüzünlendim. Beni öyle gören müebbet hapis cezası almışım zanneder. Fena kaptırdım. Sonra bir umut tekrardan denedim anahtarı. "N'oluyor yeaa?" diye bağırdım. Anahtar döndü resmen.

Çıtınk!
Kapı açıldı. Ulan! Niye geriyorsunuz beni? Eve girdim "Vuhuueeaaa" diye bağırarak dans ettim. Oturdum televizyon izledim, karnımı doyurdum, ağladım biraz. Bu ağlamak hayatımın bir parçası oldu artık. Asabım bozuluyor! Bekledim gelen yok. Bekledim arayan yok.
Çıktım Kadıköy'e gittim. Yarkın ve yanında bir kaç arkadaş. Tamam bazılarını çok seviyorum ama bazıları...Neyse! Bunlar bilgisayar, internet cafe hebeleeee diye kalktılar. O internet cafe ömrümü yedi resmen. Saçma sapan bir oyun oynadık. Sonra kalktık ve (evet benim zorlamalarım ile) Karin'e gittik. İçtim biraz ama yok olmadı be!



Kısacası bugün beklediğim gibi geçmedi. Aslında başka bir durum ile ilgili bir yazı yazıcaktım ama son anda vazgeçtim. Neden hiç bilmiyorum.

16 yorum:

Penny Lane dedi ki...

Çook kötü bir gün geçirmişsin ama dua et bütün gününü benim gibi evde sıkılarak, sürekli film izleyerek, oturduğun yerde popon acısa dahi kalktığında yapacak bişey bulamayacağından oturmaya devam ederek bir gün geçirmedin . :( :D

oltaignesiyim dedi ki...

girl with the red balloon Yaa umduğumu bulamamak benim ki. Çok güzel geçer günüm diye düşünmüştüm ama yok!
Yaa senin haline diyecek bir lafım bile yok. Gel gezdireyim seni.(:

Ayrıca kalk evde spor falan bir şeyer yap. Popo büyütme.(:

Penny Lane dedi ki...

Ay bebeğim gel bi de sen bunu benim popoya anlat! Oturuyorum oturuyorum büyümüyor kerata yaaaa:D Ay sinirlendim :D Geleyim gezdir valla ne güzel olur :))

oltaignesiyim dedi ki...

Nasıll büyümüyor lan?! Bak şimdi çok sinirlendim. ): Gel gel. Ben seni gezdiririm. İstanbul'un altını üstüne getiririz seninle beraber.(:

Penny Lane dedi ki...

Valla bu sıralar çok ihtiyacım var dışarı çıkmaya falan burda tek başıma olunca çıkmak da istemiyorum gelirim belki :)

oltaignesiyim dedi ki...

Gell gelllll.(: Dertleşiriz. Ooooh.(:

Angel dedi ki...

Talıhsız Gun Ama Bır Anı :D

oltaignesiyim dedi ki...

Mydream Evet bayaa talihsiz bir gün. Ama yine de dışarı çıkmak iyi geldi.(:

Angel dedi ki...

Blogumda Ödülün Var Bakarsan Sevınırım :)

oltaignesiyim dedi ki...

Mydream Çoook teşekkürler.(:

Adsız dedi ki...

fransizca kursumu? :D
fransadamisin :D

bu arada arkadasinin adi karin mi?
arkadasin italyanmi :D

gerci profilinde ist. yaziyor :D

allaalla

oltaignesiyim dedi ki...

Son Kralice Hayır İstanbulda oturuyorum. Fransız kültürde gidiyorum fransızca kursuna. Karin Kadıköyde bir barın adı. Daha önceki yazılarda geçiyor diye açıklama yapmadım. Benim kabahatim.):

Adsız dedi ki...

anladim,
fransizcada kelimelerin okunusu benim bildigim kadariyla zor. kardeslerim okulda fransizca görüyor ingilizce yerine. fransizca ingilizceden daha zor :-)

anladim,
farkliymis barin adi :-D

oltaignesiyim dedi ki...

SonKralice Yanii. Her dilin kendine göre zorlukları var tabii. Benim gibi yeteneksiz biri için mesela fransızcaymış, ingilizceymiş fark etmiyor.(:

francesca mckennitt dedi ki...

İçinde Kadıköy geçen her yazıya yorum yapasım geliyor :)

oltaignesiyim dedi ki...

francesca mckennitt Aynen.(: Seviyorum.