2010/10/06

Kafayı Kırmaya 3 Kala!

Ben sır saklamayı çok severim. Öyle böyle değil ama! Bayılırım. İnsanlar gelsin sırlarını, dertlerini anlatsın. Haa! Zaman zaman küçük pislikler yapıyorum o ayrı. Mesela bütün sırları hafızamın en uzak köşesine atarım, zamanı geldiğinde belki işe yarar diye. Şimdiye kadar çok az arkadaşımın sırrını ortalığa dökmüşümdür. Döktüysem bir açıklaması vardır zaten. Yaa o insanlar bana çok büyük kazık atmışlardır veya öyle büyük sırlardır ki tek başıma taşıyamadığım için söylemişimdir. Genelde 2.si oluyor bana. Bazı şeyleri taşıyamıyorum. Bir de ağzımdan laf alanlar vardır. Gerçi bu istisnai bir durum.

Yarkın'a özel. Adam herkesin ağzından laf alabilir. Mesela benim bir sırrımı öğrenmiş geçen gün. Sır değildi aslında, sakladığım bir şeydi. Günlerce sordu bana "Öyle mi?" diye "Yok. Öyle değil bu iş." dedim, "Hımm ben yanlış anlamışım o zaman" dedi. Meğersem Yarkın hep uzaktan uzağa ipucu topluyormuş. 1-2 olaydan sonra iyice şüphelenmeye başlamış. İsmini vermek istemediğim bir arkadaşın ağzından almış lafı. Gecenin bir yarısı aradı beni. Bağırmadı, kızmadı. Sadece "Ben sana kardeşim dedim. Ben mi bir şey yaptım? O yüzden mi söylemedin bana?! Hatam varsa söyle." dedi. Tabii beni aldı bir pişmanlık. Açıklamaya çalışıyorum ama açıklanacak bir şey yok. Hatalıyım. NE yapayım?!

Dün buluştuk, konuştuk yüz yüze. Çok kırılmış. Haklı. Ben de kırılırdım. Hayır tecrübeliyim bu konuda. En yakın kız arkadaşım da aynı mevzu yüzünden kırılmıştı bana. Neyse ki hemen affetmişti o beni. (Ne kadar salak olduğumu bildiği için kıyamıyor o bana.)(:

Bakalım Yarkın Bey ne zaman affedecek? "Affettim" dedi ama ben Yarkın'ı biraz tanıyorsam biraz yerlerde süründürecek beni. Bir süre gerilim verecek bana.

12 yorum:

FrostyMab dedi ki...

Keşke ben de biraz daha fazla süründürseydim, şimdi değeri kalmadı böyle tüh. Salak olduğunu bildiğim için değil, sevdiğim için kıyamıyorum ayrıca. Yoksa şimdiye kadar çoktan öldürmüştüm seni :)

oltaignesiyim dedi ki...

FrostyMab ahuaaha Ben de seni seviyorum.(: Ayrıca yuh ne öldürmesi be!

!la row güncel dedi ki...

olsuuunn..değerini biliyosun arkadasının tabiide biraz daha değeri artar seni süründürürse;)ama sana da yazık be kuzum:(

oltaignesiyim dedi ki...

kendimce Evet yazık bana.): Gelen vuruyor, giden vuruyor. Haklısın ama süründürürse değeri artar.(:

piktobet dedi ki...

can yücel "bağlanmayacaksın" diyor ya hiçbir şeye, "öğrenmeyeceksin" de demeli belki. cehalet süper bir şey. şu konuda en azından. insanlardan soğutuyor bazen bu küçük sırlar, tedirgin ediyor her an hiçbir şey yapmasa. öğrendiğini hemen unutacak kadar da umursamaz olamıyorsun insanları. taşınacak yük değil. sahiden.

oltaignesiyim dedi ki...

piktobet GErçekten taşınacak yük değil. Keşke böyle şeyleri hiç umursamayan biri olsam. Keşke hiçbir şeyi saklamak zorunda kalmasak.

zey0zey dedi ki...

sen kendine bi kaç eziyet seç bence ona sun bunları o içlerinden seçsin zira erkekler bu konuda bizden bile acımasız olabiliyorlar =)

Darius dedi ki...

Merhaba ben Yarkın,

Bu yazının kötü adamı.

Ayrıca affettim :)

Darius dedi ki...

Karlı dağlara Şiv'a yazmaya gidiyorum. Yanına nah çizmeye gidiyorum. Akşam vedalaşmaya da gelirim belki.

oltaignesiyim dedi ki...

zey0zey deme öyle. ): Korkuyorum.

oltaignesiyim dedi ki...

Darius Yehuu! Bağışladıysan sorun yok.(:

oltaignesiyim dedi ki...

Ayrıca O Şiv'a yazısının fotoğrafını istiyorum. VEdalaşmaya gelmen pek iyi oldu, çok güzel oldu.(: