2010/10/21

Okul-Ev-Okul-Ev

Kendi ellerimle yaptığım miss gibi kremalı mantar çorbası duruyor masamın üstünde. Soğusun diye bekliyorum. Sıçak çorba içemem ben. Tıpkı tuzlu yemek yiyemediğim gibi.

3 gündür sadece okul ve ev var hayatımda. Dışarı çıkmadım. Beni tanıyanlar bunun benim için nasıl bir işkence olduğunu bilirler. Ama dışarı çıkmamak demek saçma insanları görmemek olduğu için sorun yok. Haa içki içmiyorum evde olunca. Güzelliklerden biri daha.

Biraz arınmak istedim sadece. Kafamı toplamak, kendimle yüzleşmek. 2 hafta öncesine kadar kafama taktıklarım artık çok saçma geliyor. İntikam, sevgi, aşk... bıdı bıdı artık. Kulaklarım bu sözcükleri duyunca ağrımaya başlıyor. Artık daha büyük sorunlarım var. Eskiden bir sorunum olduğu zaman herkes yardım eli uzatırdı. Birdenbire beliren omuzlar. "Gel hadi ağlayabileceğin bir omuz var artık" gibi. Şimdi onların hiçbiri yok. Belki var ama ben kaçıyorum bu sefer. O eller beni beklemediğim anlarda itti hep. O omuzlar en güvendiğim anda kaydırdı başımı. O yüzden artık kimseye güvenmek yok bu anlamda. Derdimde yanımda olan insanlar ne yazık ki "Ahh bebeğiiim. Benden daha dertlisin sen yaa! Gel anlat bana derdini" diyerek kendilerini "Kurtarıcı" rolüne sokuyorlar. Haa! Ben çok farklıyım sanki! Hayır değilim. Kurtarıcı rolüne girmeyi seviyorum ama insanları "ÇAT" diye yüzüstü bırakmıyorum.

"Adam gibi" yanımda duracak insan varsa buyursun gelsin.

Acaba bu arınma dönemim ne kadar sürecek? Cidden merak ediyorum. Çünkü neredeyse 3 yıldır kendimi bu kadar kapatmamıştım hayata. Gerçi yine kapatmadım ama insan yüzü görecek halim yok resmen. Bir "Bezginlik" çöktü üzerime. O yüzden kimse ile bire bir muhabbete girmek istemiyorum. Twitter bile çekici gelmiyor artık. O derece! Bakalım! Kaç gün devam edeceğim böyle insanlardan kaçmaya. Belki bu 3 gün ile sınırlı kalır, belki 3 ay daha devam eder. Bilmiyorum. Açıkcası merak bile etmiyorum.

16 yorum:

Penny Lane dedi ki...

Ben kendimi eve kapatalı çok oldu valla ne arada sırada çıkıyorum çıkmıyorum değil ama o çıktığım zamanlarda da başıma gelmeyen kalmıyor. Ben de çektim elimi ayağımı insanlardan, senin gibi. Sokakta tanımadığım biri bile olsa göz teması halinde onun aklından geçen en sapık, en iğrenç düşünceleri okuyorum. Ve bu benim eve kaçıp, kendimle baş başa kalmam için yetiyor da artıyor bile. Umarım senin eve kapanman kısa sürer Şiv'acım. Mutlu olmaya bak, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeyi bırak. Sonra benim gibi delirirsin :P

oltaignesiyim dedi ki...

girl with the red balloon Ne yazık ki o ince ayrıntıları düşünüyoruz be tatlım. Düşünmemeye çalışsam bile başkaları zorla düşünmemi sağlıyor. Ayrıca senin gibi delirirsem ne güzel.(: Biraz evde kalmak iyi gelecek. Yalnızlığı severim. Böyle güzel oluyor valla.(:

Penny Lane dedi ki...

Kafanı dinle alkolden uzak durmana gerek. Akşamları benim için bir tane kırmızı tuborg içersen sevinirim :P Malum ben içemiyorum :D

oltaignesiyim dedi ki...

Sen iste 2 tane bile içerim. Bahane olur bana ne güzel.(:

Mia Wallace dedi ki...

Bence yarın geçicek :)

Rahime.T.E dedi ki...

Sen ne kadar kendini soyutlasan da seni yine gelip bulacak o sorunlar, o insanlar, hatta bugün blogta bende aynı şeyden dert yandım...

Bende aylardır kapadım kendimi eve görüştüğüm insan sayısı ikiyi geçmez ama kurtulamıyorum sorunlardan.

oltaignesiyim dedi ki...

Mia Wallace Yaa Cuma gecesi en zor gece olucak benim için. Bakalım kısmet.(:

oltaignesiyim dedi ki...

cips yiyemeyen kız Yaa şehri terk etmediğim sürece evet o sorunlar gelip beni bulucak ama en azından kafamı dinliyorum evde.

FrostyMab dedi ki...

Çok fazla yalnız kalırsan da benim gibi antidepresanlık olursun. En güzeli ortam değişikliği, bir süre kendini eğlendirecek şeyler yapsan akıl sağlığın açısından daha iyi olur. Ayrıca ben genelde bilgisayar başındayım biliyorsun. O omuzlardan biri hiç kaybolmadı, sadece bir süre şehir dışına çıktı :)

oltaignesiyim dedi ki...

FrostyMab Yeaa ortam değişikliği deme bana, ağzını kırarım senin! (: Ayrıca şehir dışı değil yurt dışı seninki

Darius dedi ki...

bana "yürü" deseydin herşey bambaşka olurdu. Ama kıskançsın çocuk :)) yalnız öleceğim senin yüzünden. Bir sen bir de annem. Müzmin bekar olacağım sayenizde

oltaignesiyim dedi ki...

Darius Kıskancım çocuk. Sana asla "yürü" demem. Çünkü yol yok.(: Bir benim bir de anneciğinin lafını dinleyeceksin zaten. Ben sana uygun bir kız bulacağım sen merak etme. (:

DenizB. dedi ki...

büyük terbiyesizlik şu yazdığın

oltaignesiyim dedi ki...

Bircan! Neden terbiyesizlik?

DenizB. dedi ki...

sanki arkadaşım dediğin herkes sırtından vurmuş ihtiyacın olduğu anda aaa olmaz canım hadi yallah demiş gibi. ayıp yani

oltaignesiyim dedi ki...

Denizim...O laflar arkadaşım gibi görünenlere yazıldı. Üniversiteden bir kaç insana. Yoksa ben yanımda olan insanları biliyorum tatlım.(: